Târgul Ofertelor Educaționale, ediția 2022 “Alege-ți drumul corect!”

În perioada 17-18 mai 2022, Inspectoratul Școlar Județean Constanța organizează Târgul Ofertelor Educaționale, ediția 2022.
 
La eveniment participă un număr de 70 unități de învățământ preuniversitar din județul Constanța (16 licee teoretice și  54 de licee din învățământul profesional și tehnic). Acțiunea urmărește promovarea ofertei educaționale a unităților de învățământ de nivel liceal cu scopul conștientizării de către elevi și părinți a importanței orientării profesionale corecte, în concordanță cu nevoile și aspirațiile beneficiarilor direcți ai educației.

La Târgul Ofertelor Educaționale este prezent și Seminarul Teologic din Constanța care se află începând cu data de 16.05.2022 în faza de înscriere pentru prima sesiune de admitere din mai a.c., interviul de admitere și proba scrisă la religie desfășurându-se vineri 20 mai 2022. În prima sesiune sunt disponibile 24 de locuri la seminar și 20 de locuri la Școala Profesională de Cântăreți Bisericești.

Punctul de promovare a fost vizitat astăzi de elevi, părinți , cadre didactice dar și de reprezentanții Inspectoratului Școlar Constanța prin prof. Mihai Sorin, inspector general școlar și Manolache Loredana, inspector școlar general adjunct, primind aprecieri pentru originalitate și reper spiritual.

Organizarea standului s-a realizat cu binecuvântarea IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului de către profesori și elevi sub îndrumarea pr. prof. dir. Mitroi Gabriel. Permanența și comunicarea cu vizitatorii a fost asigurată de prof. Bostan Marian, pr. prof. Balaban Marius, pr. prof. Costea Lucian, prof. Oprea Petre, prof. Banabic Ioan alături de elevi voluntari din cadrul seminarului.

Acest articol a fost publicat în Promovare. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns